If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На какво разстояние е работата ти? Не вярвай много на борда, особено ако е бил ресетнат и след това си карал няма и 5 км. Тоя разход ако беше реален сигурно щеше да пуши като влак
Значи най вероятно си прав защото вчера като я взех ми казаха че са я пробвали и почти не пушела , днес сутринта забелязах часа и всичко беше реснато . точно на 5 км ми е работата мерси много !
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
и аз съм с 147 с присаден 1.8 тс.....градско ми дава на борд 9...аз я засякох около 11-12 (без да натискам)
извън града с 100-130 7-7.5...мина ли 150 отива 10 и нагоре
Наскоро я засичах при мен дава 6.57 лева газ / 100 което е перфекно ''9'' 10,22 лева / 100 градско ''14'' слагам газта на 0.73 лв
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Не съм с 147 но пък двигателите са еднакви...156 1.9 jtd 16V 140 кс. Няколко пъти засичана с пълен резервоар...градско 7.5 - 8 л. дизел, извън градско магистрала средно с 130 км. 5 - 5,5 л.
На компютъра ми даваше градско 5.4 л. разход, извън градско 4.3 л...така че изобщо не вярвайте на компа. Има един куп фактори който компа не отчита.
Comment